Prejsť na hlávný obsah

Pomáhame pomáhať už 20 rokov

Verejnosť vlani podporila viac ako 200 zmysluplných projektov z celého Slovenska

Napriek náročnému roku, ktorý máme za sebou, sa vyše 20 700 ľudí rozhodlo podporiť zmysluplné projekty na StartLabe. Spolu sa na úspešné zámery z oblasti ekológie, umenia, lokálneho rozvoja a mnohých iných, podarilo vyzbierať takmer 815 000 €. Pozrite sa, ktoré kampane zaznamenali vlani najväčší úspech.

Crowdfundingová platforma StartLab predstavuje miesto pre podporu dobrých vecí. Spája aktívnych ľudí, ktorí chcú realizovať svoj projekt, s verejnosťou, ktorá ho môže podporiť.

Inak to nebolo ani minulý rok, a to napriek tomu, že bol v mnohých ohľadoch nesmierne náročný. O to väčšiu radosť však máme z toho, že sa niesol v znamení dobra a pomoci. Dobrovoľníci sa zmobilizovali, aby pomohli ľuďom utekajúcim z Ukrajiny, aktívni občania sa zastali demokratických hodnôt, keď vyšli do ulíc po vražde dvoch členov LGBTI+ komunity a ľudia napriek všetkému neprestali podporovať zmysluplné projekty, ktorých cieľom je posúvať našu spoločnosť k lepšiemu.

Zdroj: StartLab

Šikovní autori, ktorým záleží na našej spoločnosti, spustili v uplynulom roku na StartLabe celkovo 240 kampaní. Vyše 20 700 podporovateľov im na realizáciu ekologických projektov, organizáciu kultúrnych a umeleckých eventov či vydávanie kníh prispelo viac ako 814 000 €. 

O najúspešnejších kampaniach, ktoré počas uplynulého roka oslovili najviac podporovateľov, si môžete prečítať na stránke StartLabu.

Nepodporovaný prehliadač

Web pravdepodobne nebude dobre pracovať s vaším nepodporovaným prehliadačom. Podporujeme aktuálne verzie prehliadačov ako Chrome, Firefox, Opera, Edge.